duminică, 20 decembrie 2009

Al doilea Craciun, a patra initiativaDragii nostri, a trecut un an de zile de cand am inceput actiunea cu centrele de copii Harap Alb si Casa Sperantei din sectorul 4 si, tragand o mica linuta, pot spune ca nu m-am asteptat ca ea sa aiba atata succes. Si acest lucru se datoreaza 98% oamenilor cu suflet mare si buzunar larg din departamentul de sport al Pro TV-ului. Eu, Giova si cei aproximativ 100 de copii din centrul de primire in regim de urgenta a copilului abuzat "Harap Alb" si centrul de zi pentru copii cu handicap "Casa Sperantei" va multumim din suflet pentru ceea ce faceti, pentru banii, jucariile si hainele oferite. Iar lui Daniel - Mosul papusar, respectiv Iepurasul roz - ii ramanem vesnic recunoscatori pentru felul lui de a se purta cu cei mici, pentru imbratisarile oferite, pentru buna dispozitie creata in jurul lui si pentru energia lui inepuizabila.

Anul acesta, cat a mai ramas din el, vrem sa le amenajam celor mici o camera de arte, in traducere libera, o camera in care sa puna in scena piese de teatru, sa picteze, sa deseneze, sa cante, etc. Deci banii vostri vor fi cheltuiti pe papusi, instrumente muzicale, culori, blocuri de desen, acuarele si pensule. Asta ca sa stie Fiscul care-i treaba ;)

Asteptam, ca de obicei, "ajutoarele" voastre la nr. te telefon 0721.368.894 sau 0751.048.275. Transport gratuit ;)

Mai jos, poze de la actiunea de Paste:

Un comentariu:

  1. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    RăspundețiȘtergere